AKCE PODZIM 2023

Jedinečná podzimní akce, díky které poznáte své tělo…

Představte si nástroj, který vám otevře dveře do tajemství vašeho těla. BICOM BodyCheck2 je revoluční systém, který provádí komplexní bioenergetickou kontrolu vašeho zdravotního stavu. Jeho schopnost automaticky prozkoumat frekvenční vzorky vašeho těla, od nejvnitřnějších orgánů až po buněčnou úroveň, je fascinující.

Během několika krátkých okamžiků získáte podrobný přehled o energetickém stavu vašeho těla. BICOM BodyCheck2 odhalí potenciální poruchy a navrhne možné příčiny, abyste mohli pokročit směrem k optimálnímu zdraví. Ale to není vše – tento systém vám také doporučí nedostatečné živiny, jako jsou vitamíny a minerály, abyste mohli posílit svou vitalitu.

S BICOM BodyCheck2 otevřete dveře k celkové kontrole nad svým zdravím a objevíte potenciální nerovnováhy dříve, než se stihnou projevit. S BodyCheckem jste krok před podzimem, připraveni na vše, co následující měsíce přinesou.

Diagnostika, která stojí 2 000 Kč, je nyní dostupná za pouhých 200 Kč. Pokud se navíc rozhodnete využít léčbu na Bicomu, získáte diagnózu BodyCheck zcela zdarma. (Tato jedinečná akce je platná pouze do 31.10.2023)

V případě zájmu o BICOM BodyCheck2, nás prosím kontaktujte emailem bicomujeme@bicomujeme.cz nebo telefonicky +420 606 781 750

Chcete se objednat?

Nebo se jen potřebujete na něco zeptat? Zavolejte nám!

NÁZORY KLIENTŮ

Jakou máte zkušenost s BICOMEM?

Dlouhodobě jsem se trápila s nesnesitelnou bolestí ruky. I přes několik návštěv různých doktorů, jsem stále nevěděla, co mi je. Vyhledala jsem proto jiné možnosti a šla na doporučení mých známých na BICOM. Hned po první návštěvě jsem věděla, proč mám takové bolesti. Bolesti byly z důvodu borélie, kterou doktoři nezjistili. Terapie mi hned napoprvé zabrala a bolesti odezněly. Po pár sezeních mi borélie z těla vymizela úplně.

Kristýna Mušec, Ostrava

CHCI SE OBJEDNAT

Objednávkový formulář